Medial Vägledning

  • Här erbjuds du vägledande samtal där jag använder mig av min Intuition och av de alternativa och andliga verktygen så som Tarot och Orakelkort, Pendel och Spirituell Healing som redskap för att kanalisera information och budskap som är aktuellt i ditt liv just nu.


  • Dessa samtal passar dig som är intresserad av det spirituella.


  • Samtalen ska ses just som vägledande utifrån den livssituation du befinner dig i just nu med möjlighet att hitta nya vägar framåt och stärka dig på din resa.


  • Samtalen innebär inte något siande om framtiden på det sätt att något är förutbestämt exakt hur det ska bli - den fria viljan och det egna ansvaret finns alltid som påverkar var och ens livsväg. Samtalen lyfter fram vad som är aktuellt just nu, vad som kan ligga bakom samt vilka möjligheter som finns framåt. 


  • Ibland händer det att jag under en Medial vägledning får kontakt med en ande - en anhörig från andra sidan. Detta är dock inget jag kan garantera och det är inte det som är huvudsyftet med denna vägledning. Jag framför bara informationen om det är något du själv önskar höra. Den information som kan komma från andra sidan är alltid kärleksfull och välmenande. 


  • Jag är utbildad Reiki Master, Nordiskt Medium, Chakra Healer och Socionom samt har under de senaste 30 åren genomgått ett flertal kurser inom alternativ och holistisk hälsa såsom Mediumskap, Tarot, Meditation, Yoga, Mindfullnes, Vedic Art, Attraktionslagen, Energikorrigering och Spirituell Healing. Här kan du känna dig trygg i att få ett respektfullt och professionellt bemötande.


Medial Vägledning 60min

Samtalet inleds med en stunds avslappnande och läkande Spirituell Healing där jag antingen håller dig i dina händer eller lägger en hand på din rygg. Det är inte ovanligt att viss information kommer fram under healingen.

Jag lägger sedan en Tarot-stjärna som täcker en bredd av din livssituation - Ekonomi, Hem och Familj, Fritid, Kärlek, Arbete/Studier. Du kan sedan välja ett par ämnen/frågeställningar att fördjupa dig inom. Jag använder mig av Osho Zen Tarot och Orakelkort och tolkar dessa intuitivt. Jag använder mig även av pendel.


Medial Vägledning 30min

Här finns möjligheten att få en kortare vägledning som täcker en sammanfattning av din livssituation - Ekonomi, Hem och Familj, Fritid, Kärlek, Arbete/Studier. Du kan även välja ett par ämnen/frågeställningar som vi fokuserar på under hela samtalet. Jag använder mig av Osho Zen Tarot och Orakelkort och tolkar dessa intuitivt. Jag använder mig även av pendel. 


Medial Vägledning - Distans

Dessa samtal går även bra att utföra på distans över telefon - och detta sker då via FaceTime/Messengersamtal så att vi ser varandra och jag kan visa dig de kort som kommer upp. Vid vägledningen på 60 min ingår att jag skickar Reiki Healing på distans i 10 min till dig om du önskar detta. Vi kommer överens om hur vi lägger upp det hela innan samtalet påbörjas. Vid vägledning på distans sker betalningen via swish senast en timme innan påbörjad vägledning.


Kombination - Reiki + Medial Vägledning

Kombinera en avslappande och energigivande Reikibehandling med Intuitiv Vägledning! Det kan ofta komma upp bilder och budskap under en Reikibehandling både för mig som ger Reiki och den som tar emot. Genom att följa upp Reikibehandlingen med en Intuitiv vägledning kan vi gå djupare med de budskap som kommer fram och är menade för dig just här och nu. I den Mediala vägledningen arbetar jag utifrån min intuition och använder mig av Tarot, Orakelkort och Pendel. 


Priser:

Medial Vägledning - 60 min - 750 kr

Medial Vägledning - 30 min - 450kr

Kombination: Reiki + Medial Vägledning - 90 min - 900 kr