Blogg - Mina tankar

Prioritera egentid

230101


Tänk vad viktigt det är att prioritera sin egentid och att ge sina intressen och den egna hälsan utrymme även bland vardagens fylda scheman. För vem är vi och vem blir vi om vi inte tar hand om oss själva?


Under flera år lyckades även jag dras in i ekorrhjulet av arbete, familj och bonusfamilj, och livets alla "måsten". Jag kände att jag kunde alltid göra Mer, både på jobbet och i privatlivet, jag ville ta hand om allt och alla på bästa möjliga sätt, allt utifrån en kärleksfull grundtanke, men hade längst vägen stegvis och omedvetet börjat glömma bort mig själv. Det var dags att stanna upp och hitta tillbaka.

Jag bokade in samtalstider med psykolog och förde tillbaka konsten och det kreativa skapandet i mitt liv.


Efter några månader så satt jag på balkongen en solig vårdag och blickade ut över vår innergård. Det kom då plötsligt till mig, tydligt och klart, att nu är det dags! Nu ska jag utbilda mig till proffessionell healer och det alternativa ska äntligen få bli mitt yrke!


Jag anmälde mig till en Reiki utbildning och den öppnade på ett nytt och djupare sätt upp även det mediala.


Bollen hade börjat rulla och nu gick den inte att få stopp på mer. Det blev snart fler kurser i Tarot, Spirituell Healing, Mediumskap, Attraktionslagen etc.

Jag kände så tydligt att det är det här jag ska sysselsätta mig med. Det här är Jag, den jag alltid har varit, både i detta och tidigare liv. Jag hade hittat tillbaka till mig själv.


Idag fortsätter jag att prioritera mig egentid - och den väljer jag att lägga på fortsatt utveckling och växande bl.a. genom meditiation och ytterligare utbildning. Nästa steg är en ettårig mediumnutbild ning med Helena Magdalena Iverkrans Nätt - det ska bli helt underbart!